Välkommen till vår skyltguide

Jönköpings skyltfabrik erbjuder ett stort antal skyltar, allt från dekaler till stora skyltanläggningar.

För att se varje skyltprofil så klickar du på rubriken och tar del av en kort beskrivning samt bildexempel. 

Tveka inte att kontakta oss med dina frågor och funderingar. 

Konturfrästa plana bokstäver. Förses vanligtvis med stift på baksidan för montage på vägg eller på vinkelprofil. Tillverkas i 2-10mm aluminium som pulverlackeras. Kan alternativt tillverkas i exempelvis akryl, skummad pvc eller rostfritt.

 

Profil 00 – Dag

 

Profil 00 – Natt

Konturfrästa plana bokstäver med svetsad kant. 15-100mm svetsad kant beroende på storlek. Monteras separat på vägg med fästvinklar eller på ram av aluminiumprofil. Tillverkas vanligtvis i 2mm aluminium som pulverlackeras. Kan tillverkas i rostfritt.

 

Plåtbokstäver - Profil 01 - Dag

Profil 01 – Dag

Plåtbokstäver - Profil 01 - Natt

Profil 01 – Natt

Framåtlysande bokstav med neonrör. Rören ligger ovanpå en plan front. Neonrören kan placeras i centrum eller som kontur på fronten. Går att tillverka med Flex-neon.

Profil 1 - Dag

Profil 1 – Dag

Profil 1 - Natt

Profil 1 – Natt

Framåtlysande bokstav med neonrör. Rören ligger ovanpå en front med skärmkanter. Neonrören kan placeras i centrum eller som kontur på fronten. Går att tillverka med Flex-neon.

 

Profil 2 - Dag

Profil 2 – Dag

Profil 2 - Natt

Profil 2 – Natt

Front i aluminium alternativt rostfritt. 60-100mm kant beroende på storlek. Monterad separat på fasad eller monterad på en ram av aluminiumprofil. Drivdon kan placeras i bokstav om storlek tillåter.

 

Profil 3 - Dag

Profil 3 – Dag

Profil 3 - Natt

Profil 3 – Natt

Framåtlysande bokstav med akrylfront. Front hålls fast med plåtlist som skruvas i sidan. Frontlisten går in minst 25mm på fronten. Läggs som outline på befintlig logotyp. Går att få med många olika frontfärger – infärgade plaster eller folie. Monteras separat eller på en ram av aluminiumprofil. Neon- alternativt LED-belyst invändig.

 

Profil 4 - dag

Profil 4 – Dag

Profil 4 - natt

Profil 4 – Natt

Framåtlysande bokstav med akrylfront. Front hålls fast av en plastlist som limmas på fronten. Går att få med många olika frontfärger – infärgade plaster eller folie. Kantlister finns i färgerna vit, svart och röd. Neon- alternativt LED-belyst invändig.

 

Profil 5 - Dag

Profil 5 – Dag

Profil 5 - Natt

Profil 5 – Natt

Framåtlysande bokstav med akrylfront. Fronten försänks ner i bokstavsbottnen. Går att få med många olika frontfärger – infärgade plaster eller folie. Belyses invändigt med LED.

 

Profil 6 - Dag

Profil 6 – Dag

Profil 6 - Natt

Profil 6 – Natt

Front och sidor tillverkade i akryl vilket medför att de lyser runt om. Fronten monteras på botten av pulverlackerad aluminium. Belyses invändigt med LED.

 

Profil 8 - Dag

Profil 8 – Dag

Profil 8 - Natt

Profil 8 – Natt

Ljuslåda med plåtfront. Texten fräses ut i fronten. Belyses med LED genom bakomliggande akryl.

 

Profil L1 - Dag

Profil L1 – Dag

Profil L1 - Natt

Profil L1 – Natt

Ljuslåda med hellysande akrylfront. Fronten hålls fast med vinkellister som fästes i sidan. Text på fronten folieras med skärfolie eller printa budskap. Belyses invändigt med LED.

Profil L4 - Dag

Profil L4 – Dag

Profil L4 - Natt

Profil L4 – Natt

Ljuslåda med plåtfront. Text fräses ur i fronten. 10mm akryl limmas på en bakomliggande 3mm akryl. 10mm akrylen lyser framåt och åt sidan. Kan med fördel blockas framåt för att ge en coronaeffekt åt sidan.

 

Profil L10 - Dag

Profil L10 – Dag

Profil L10 - Natt

Profil L10 – Natt

Text saknas.

Profil Plåtskylt - Dag

Profil Plåtskylt – Dag

Profil Plåtskylt - Natt

Profil Plåtskylt – Natt